Sök

På DermMatch Sverige vet vi hur viktigt det är för våra kunder att bevara sin integritet. Alla leveranser är konfidentiella.

Världsomspännande frakt!

Alla försändelser är försäkrade och har ett spårningsnummer, när du har slutfört din beställning får du ett mail och ett sms med all information om din beställning och dess frakt.

 

BETALNINGSALTERNATIV

Kreditkort
PayPal
banköverföring

 

 

Beställningar Sverige

frakt Leveranstid
DHL +15 € 24/48 timmar
Postnord fri 2 – 5 dagar

 

 

Beställningar Europa

frakt Leveranstid
DHL +15 € 24/48 timmar
Global Mail fri 2 – 5 dagar

 

 

Beställningar Internationell

frakt Leveranstid
DHL +20 € 24/72 timmar
Global Mail +4 €

 

 

Paketformat

På DermMatch Sverige vet vi hur viktigt det är för våra kunder att bevara utan integritet. Alla leveranser är konfidentiella.

Jag såg vara till att ingen utom du vet dess aprehåll.

 

 

Returer och utbyten

Vårt löfte till våra kunder är att erbjuda den absolut bästa kvaliteten, garanterat.

Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning har du en period på 7 arbetsdagar, räknat från tidpunkten för mottagandet av din beställning, för att returnera den. (I enlighet med artikel 44 i lagen 7/1996 den 15 januari av Ordenance of Small Businesses, ändrad genom lag 47/2002 den 19 december.) Av detta skäl räcker det att du anger ditt beställningsnummer och ditt klientnummer, din adress, telefonnummer och orsakerna till din missnöje (detta är inte obligatoriskt).

Produkten måste returneras på samma sätt som den levererades, UNUSED. Inga återbetalningar kommer att göras på artiklar som den ursprungliga mottagaren har öppnats eller skadats.

Alla kostnader relaterade till returen är kundens ansvar.

Vid returnering av din beställning: återbetalningen du får kommer att vara kostnaden för den beställning du har betalat minus avkastningskostnaden och minus det antal som PayPal debiterar från oss när vi får din betalning (om du betalar med PayPal) .

Monetära återbetalningar kommer inte att behandlas förrän DermMatch Europe tar emot den produkt du vill returnera.

DermMatch Europe kan ge dig råd om ditt val av DermMatch-färg; DermMatch Europe kan dock inte hållas ansvarigt i händelse av en felaktig bedömning av färg, på grund av att foton kan felaktigt representera din faktiska hårfärg.

 

 

Tillbaka till Toppen