Sök

Recensioner om DermMatch efter att ha använt DermMatch

Maria Benson

Maria använder DermMatch Mörkbrun (Dark Brown). Tack Maria.

Hej, jag heter Maria och jag är mycket glad över att ha hittat DermMatch. Den har gett mig en andra chans.

Tack vare DermMatch är jag inte längre rädd för att gå ut och leva livet. Normalt var jag rädd för att vara i situationer som att simma i havet, att vara under mycket starka ljus som skulle avslöja min skallighet eller helt enkelt utsättas för direkt solljus. Men tack vare DermMatch är jag inte längre det. Jag känner att jag kan göra allt detta utan att oroa mig alls.

Jag blev verkligen förvånad över den volymen som DermMatch gav till mitt hår. Förutom att ge mycket volym, täcker den hårbotten och gör att områden med minskad hårtäthet blir oupptäckbara. Jag var lite skeptisk till att prova produkter som schampo för håravfall och andra behandlingar. Vissa var mycket tidskrävande och jag såg fortfarande få eller inga resultat. Men DermMatch däremot är omedelbart. Jag känner att mitt förtroende har ökat tack vare denna fantastiska produkt. Dessutom experimenterar jag igen med nya frisyrer. Det är väldigt kul för mig eftersom jag inte har gjort det på flera år!! Tack DermMatch!!

 

Edson Caltabiano

Edson använder DermMatch Mörkbrun (Dark Brown). Tack Edson!

Efter att ha blivit besviken på sprayer och puder har jag aldrig trott på hårmakeup/hårconcealers. Utan mycket hopp gav jag DermMatch en chans och jag måste säga att resultaten långt överträffade mina förväntningar.

De otroliga resultaten fick bekanta att fråga mig om jag bar peruk! När jag använder DermMatch får jag intrycket att jag ser flera år yngre ut. Jag använder DermMatch dagligen och upplever inte någon klåda, irritation eller håravfall.

Ryan “The Barber”

Ryan använder DermMatch Mörkbrun (Dark Brown). Tack så mycket till ”Frisören”.

Låt mig berätta hur mycket förtroende DermMatch ger mig i mitt dagliga liv, särskilt eftersom jag är frisör. Har du någonsin hört: ”Lita aldrig på en skallig frisör eller en smal kock.” Nå, tack till DermMatch tror mina klienter inte att det första talesättet gäller mig!

Jag har provat andra produkter som hårfibrer. Tro mig, det går inte att jämföra – fibrerna skapar inte samma effekt. Dessutom har jag på grund av fibrerna befunnit mig i pinsamma situationer vid viktiga tillfällen i mitt liv. Jag minns en gång när det började regna vid ett evenemang och dropparna som föll på mitt huvud lämnade ”kala prickar”! Regnet tog bort fibrerna från mitt hår! Det var en svår situation och jag blev väldigt generad; mitt huvud blev full med kala prickar. Sedan jag använder DermMatch har det inte hänt mig igen eftersom den tåler regnet utan problem.

Diane Capers

Dianne vann vår fototävling. Grattis Dianne, du är strålande.

Jag har svårt att uttrycka hur mycket DermMatch har förbättrat mitt liv.
Innan jag hittade DermMatch, försökte jag med olika produkter, inklusive en spray för att färga hårbotten och olika puder som i många fall verkar vara tillverkade av ull. (Det fick jag reda på när jag upptäckte att det kliade hemskt i hårbotten när jag hade den på och jag började forska). Ingen av dessa produkter var tillfredsställande. Sedan bar jag peruker och hårförlängningar, men det blev mycket varmt och dessutom var de tunga och obekväma.

Jag hade långt lockigt hår och mitt problem var att hade håret i hästsvans dygnet runt. När jag insåg det hade jag redan tappat mycket hår, det som brukar kallas traction alopecia. Så hela mitt liv har jag haft fint och tunt hår och med åren har situationen försämrats (jag är 60 år). Idag skulle jag bära peruk, med värmen och kliande. Men tack vare DermMatch behöver jag inte det. Vad skulle min nya man tänka när jag tog bort håret varje natt? De flesta tycker att mitt hår är väldigt tjockt och har mycket volym, men det är på grund av DermMatch. Jag måste tacka er så mycket för känslan att kunna gå ut varje dag och känna mig ”normal”, attraktiv och fri att glömma mitt utseende och för att kunna fokusera på människorna omkring mig istället.

Alex Kurd

Alex använder DermMatch Black (Svart). Tack Alex.

Jag tackar för produkten och hoppas att andra människor i min situation njuter av DermMatch så mycket som jag njuter av den. Den är lätt att använda och lätt att ta bort. När du har applicerat det lämnar den inga fläckar även om du svettas eller blir blött i håret. Under mitt gympass håller den perfekt. Med DermMatch kan jag vara lugn för att jag vet att det inte kommer att bli någon obehaglig överraskning och att den inte kommer att lossna i regn eller vind.

Sedan jag var liten har jag haft en kal fläcka orsakad av alopecia areata och dessutom har mitt hår alltid varit väldigt fint. Detta har fått mig att skämmas i hela mitt liv.

Jag använde svart tuschpenna och träkol för att försöka dölja min kala fläcka, men resultaten blev aldrig bra. Sedan, när jag hittade DermMatch, kunde jag glömma svarta tuschpennan. Jag är mycket nöjd med resultaten från DermMatch. Sanningen är att några vänner och bekanta alltid kom ihåg mig och nämnde min hjässa. Detta sårade mig, kränkte mina känslor och försvagade min självkänsla.

Jag önskar att produkten hade varit tillgänglig för 30 år sedan. Jag kunde ha varit väldig lycklig men det är inte för sent, jag går igenom en bra fas och flirtar mer än någonsin. DermMatch har gett mig tillbaka den lycka jag förlorade på grund av skallighet. Jag mår psykiskt bra och märker att människor inte stirrar på mitt kala huvud som nu går obemärkt.

Steve Fitzmaurice

Steve använder DermMatch Svart (Black). Wow! Tack för bilderna Steve.

Jag är gitarrist i ett band i Hollywood, Kalifornien. Jag skulle inte kunna spela med det förtroende jag gör om det inte vore för DermMatch.
Lyckligtvis har jag en bra stylist som gör underverk med DermMatch i mitt hår.

Tack DermMatch!

Kim Angel’s Son

Kim använder DermMatch Mörkbrun (Dark Brown). Tack Kim.

Ingen av produkterna jag har provat har täckt kala fläckar så bra som DermMatch.

Jag är 12 år gammal och fick diagnosen alopecia areata för fyra år sedan. Sedan jag fick diagnosen har jag provat sprayer och till och med ögonskugga för att försöka täcka de kala fläckarna. Tyvärr fungerade ingen av dem.

Tidigare tackade jag nej till inbjudningar till poolfester av rädsla för att någon skulle märka de kala fläckarna från alopecia areata på mitt huvud. DermMatch har varit en välsignelse för mig. Sedan jag använder det kan jag bada och gå var som helst utan rädsla för att någon märker att jag har alopecia areata.

Ingen annan produkt jag har provat är så effektiv för att dölja kala områden. I höst började jag spela i ett rugbylag. Efter träning och matcher, även efter att ha svettat, när jag tar av mig hjälmen, har inte DermMatch kommit av. Den sitter faktiskt fortfarande perfekt.

DermMatch är lätt att applicera och lätt att ta bort. Jag hoppas att andra har nytta av min berättelse, särskilt andra barn som befinner sig i samma situation. Jag tror att DermMatch kan hjälpa dem väldigt mycket.

Brooke Adamson

Kim använder DermMatch Mörkbrun (Dark Brown). Tack Brooke!

Hår är allt för en kvinna.
Jag är 36 år och ärvde tyvärr min farmors gener för skallighet. Håravfall hade försämrats under de senaste fyra åren och jag tillbringade minst en timme om dagen på att fixa håret så att det inte syntes.
Jag var alltid rädd att gå ut om det blåste kraftigt eller regnade, för att jag visste att då skulle mitt hår rufflas och min skallighet synas.

Vid affärsmöten tittade alla på mitt kala huvud istället för att lyssna på det aktuella ämnet. Detta väckte osäkerhet och ilska i mig.
Jag hittade DermMatch i ett forum då jag letade efter något botemedel håravfall, något som skulle lösa mitt hårproblem. Under den första veckan som jag använde DermMatch blev min make förvånad över förändringen i mitt beteende. Mitt självförtroende började dyka upp igen och min personlighet, som var för upptagen med att oroa sig för hårproblemet, började växa igen. Nu är jag mig själv igen!
Affärsmöten blev något trevligt eftersom jag visste att folk tittade på mig, men på grund av det jag sade och inte på mitt hår. DermMatch gav hopp för en ung kvinna som trodde att peruker var den oundvikliga framtiden. Jag känner oändlig tacksamhet och kommer att vara er kund för evigt.

Glen Prytula

Glen använder DermMatch Grå (Gray).

”Jag går ingenstans utan DermMatch. Jag känner mig mycket bättre med det utseende jag har när jag använder den. Den ökar hårvolymen”.

Jag har provat spray och fibrer men jag får inte samma resultat och effekten blir inte lika realistisk. Jag bor vid kusten och en av de saker jag gillar mest med DermMatch är att jag kan simma och produkten sitter kvar.

Jag gjorde en hårtransplantation för 30 år sedan men jag är fortfarande tunnhårig på toppen och hjässan. Jag har använt DermMatchs Grå och Vit färger. Som du kan se håller mitt hår på att bli vitt men det finns fortfarande lite grått. Jag använder Grå och det blir perfekt. Den vita färgen är ren vit och den kommer jag att använda när grå tonen försvinner helt.

Jag färgade mitt hår mörkbrunt de senaste 10 åren. Sedan en tid tillbaka har jag sett många kändisar med grått och vitt hår (George Clooney, Anderson Cooper från CNN…). Det ser riktigt bra ut. Jag tog dem som referens och slutade färga mitt hår brunt och nu älskar jag hur DermMatchs grå färg ser ut på mig.

P.S: Jag är företagets ägare. Jag hoppas att DermMatch hjälper dig med skallighet så mycket som det hjälper mig. Jag kommer gärna att svara på dina frågor.

Riaz Aumeerally

Riaz använder DermMatch Mörkbrun (Dark Brown). Tack Riaz.

Jag gratulerar DermMatch, det har återställt mitt förtroende. Tack vare DermMatch ser jag ut 10 år yngre, just nu är jag 42.

Det brukar vara jobbigt att drabbas av håravfall, särskilt när man är ung.
Sedan jag tappade håret för några år sedan bar jag alltid keps eller hatt när jag gick ut. Jag försökte allt för att förhindra håravfall (piller, vätskor, krämer…, men ingenting fungerade).

Efter att ha sökt mycket på internet så hittade jag DermMatch, tyckte om den och ville prova. Antagligen används den när det finns lite hår kvar, eller på kala fläckar, inte på rakat huvud eller ett helt skalligt huvud som mitt, men ville prova ändå. I början var det lite svårt att använda men jag vande mig genast vid det och fick äntligen bra resultat.

Jag har jobbat i ett lager i 5 år. De första tre åren bar han alltid keps och ingen fick reda på att jag var skallig. I oktober 2010 började jag använda DermMatch och gick till jobbet utan keps. Det var första gången folk i mitt team såg mig utan keps och de bara trodde att jag hade rakat hår. Att arbeta i ett lager innebär att arbeta sida vid sida med fler människor. Än i dag vet ingen att jag är skallig, det är otroligt!

 

Nu är det cirka två år som jag har använt DermMatch varje dag och går till jobbet. Jag använder inte längre keps. Jag tror att om ingen på mitt jobb har märkt, kommer folk ute på gatan att märka ännu mindre.

Vad jag gillar mest med DermMatch är att den är vattenfast. Varje vecka går jag till poolen och har DermMatch på, förstås. Jag behöver inte vara orolig eftersom DermMatch sitter kvar även i vattnet och jag tycker att det ser till och med mer naturligt ut när mitt huvud är vått.

Bara man inte gnuggar eller kliar sig i huvudet hårt när det är vått. Efter att ha simmat går jag in i bastun och sedan duschar jag. När jag duschar använder jag inte schampo, och när jag kliver ur duschen torkar jag med lätt beröring med handduken och min främre linje är fortfarande intakt. Det är fantastiskt… Även på jobbet, DermMatch sitter kvar oavsett hur mycket jag svettas och dessutom ser det mycket realistiskt ut.

 

Nu vågar jag gå hemifrån utan keps eller hatt. Nu lever jag ett mycket lyckligt liv igen tack vare DermMatch.

De flesta av oss skulle vilja ha hår igen, men innerst nöjer vi oss med att ha en definierad hårlinje eller lite mer hårtäthet. Vi vet att det är nästan omöjligt att ha bra med hår igen om man inte gör hårtransplantation. Om DermMatch fungerar i mitt fall, med lite hår bör resultaten vara ännu bättre.

Så aldrig bättre sagt, lyft på hatten för DermMatch som har gett mig tillbaka förtroendet skalligheten tog bort. Tack DermMatch.

Tillbaka till Toppen